AFTER SCHOOL

TARIFE AN ŞCOLAR 2017-2018

BRITANNIA BASIC

(12.00-16.30/17.30)

480 Ron/lună (taxa nu include masa)

 

 

Transportul la sediul Britannia

Servirea mesei

Efectuarea temelor şcolare

(sprijin, verificare, corectare)

 

Pentru părinţii interesaţi, sugerăm completarea programului
after school cu alte activităţi-cursurile de limbi străine
sau balet, pregătire suplimentară la matematică sau romăna.

BRITANNIA oferă programe educaţionale în regim after school, constând în sprijin şi îndrumare la efectuarea temelor pentru elevii claselor primare şi de gimnaziu.

Activităţile se desfăşoară pe grupe. Dorim si ne propunem să fim un sprijin real pentru părinţi , să stabilim şi să păstrăm o colaborare strânsă cu aceştia pentru observarea şi înregistrarea evoluţiei comportamentului copilului. Fiecare copil este stimulat şi ghidat să se cunoasca pe sine, dar şi să işi dorească să interaţioneze cu ceilalti, cunoscându-i, să işi exploreze şi exploateze potenţialul, dezvoltându-se ca individ unic în colectivitate, fiind conectat permanent la sine si la realitatea lumii inconjurătoare.

Facilităţi

Utilizăm resurse excelente specifice vârstei şcolare, materiale didactice corespunzătoare dezvoltării abilităţilor, competenţelor, deprinderilor micului şcolar.Fiecare copil are un portofoliu personalizat adecvat vârstei şcolare şi nivelului de pregătire. Punem în practică metode didactice ale sistemului educaţional britanic. Colaborăm cu o instituţie specializată în prepararea hranei pentru copii, în condiţii de maximă igienă şi care respectă cu stricteţe nevoile nutriţionale ale micuţilor. Microbuzul Britannia ii preia pe copii de la şcoală. Casa dispune de curte proprie cu spaţiu verde pentru activităţi în aer liber si recreere.

Opţional-Cursuri limbi străine( engleză, germană)

2

Copywright Britannia - Toate drepturile rezervate Britannia Cluj-Napoca, str. Galaxiei, nr 1 - BRITANNIA (ONG) cif 34868917 IBAN CECECJ0130RON0873384
www.facebook.com/BRITANNIA.RO